Wesseling Tuinen

Geniet op uw eigen terras van een frisse salade gevuld met ingrediënten uit uw moestuin. U kijkt toe hoe jonge vogeltjes nog stuntelig zijn, terwijl u de zoete geur opsnuift van het eerste fruit dat vroeg in het seizoen al rijpt. De avond valt en krekels zingen hun hoogste lied, terwijl in de kikkers even verderop het gezang proberen te overstemmen. De tuin is nu een ware beleving en omdat de zon nog lang niet onder gaat, kunt u er volop van genieten. Wie zegt dat u een verre-vakantiebestemming nodig heeft? Alles is al binnen handbereik!

IN DEZE SEIZOENSPRIKKELS

  • Project in Beeld:
    In gesprek met de familie van Lieshout

  • Even voorstellen:
    Rick

  • Vakantieonderhoud:
    Ontspannen op reis

  • De Mannen aan het woord:
    Jana vertelt hoe u uw eigen tuin ontwerpt

  • Wespen versus Bijen

  • 5x de leukste educatieve vakantieuitjes in de buitenlucht

  • Leesprikkels

 

PROJECT IN BEELD:
IN GESPREK MET DE FAMILIE VAN LIESHOUT

Van een saaie tuin naar een weelderige groene stek voor het hele gezin. Anderhalf jaar geleden kreeg Ton de opdracht van de Familie van Lieshout om alle tuinwensen te verwerken in een passend tuinontwerp. Een leuke uitdaging, want alle gezinsleden van jong tot oud hadden daarbij hun eigen inbreng. Zie dat maar eens om te toveren naar een groen paradijs dat naar ieders zin is. Voor het échte resultaat is een beetje geduld nodig. Geduld om de nieuwe tuin te zien uitgroeien tot het beoogde resultaat. En die mag er zijn!

Het resultaat ziet u hier.

EVEN VOORSTELLEN: RICK

Er is een klein kleurverschil op te merken in zijn haar, maar hij is het toch onmiskend. Rick is terug van weggeweest. Voor degene die hem (nog) niet kennen, stelt hij zich hier aan u voor.

VAKANTIEONDERHOUD

Terwijl u geniet van een heerlijke reis, even denkend aan niets, genieten wij van het vertrouwde gebrom van onze grasmaaier die uw gazon er weer picobello uit laten zien. Of van het gemak waarmee de schoffel al het ongewenst groen uit uw tuin verwijderd. Want er is niets fijner dan thuiskomen en een keurig onderhouden tuin aantreffen.
Bestel hier uw vakantie-onderhoud.

DE MANNEN AAN HET WOORD:
JANA

Of vrouw moeten we eigenlijk zeggen. U kent haar wel, onze gepassioneerde tuin- en landschapsarchitecte. In ons interview met haar geeft ze heel veel tips waarmee u uw eigen tuin kunt ontwerpen. Nog geen plannen deze zomer? Dan is dit een must-read.

WESPEN VERSUS BIJEN

Ze hebben beide een mooi zwart-geel trainingspak op maat en zoemen er vrolijk op los, op zoek naar zoetigheid. Regelmatig is daar de vraag: Is het nu een wesp of een bij?
U kunt het zekere voor het onzekere nemen en zorgen dat u voorgoed van het diertje bent verlost. Of u leest ons blog waarin we de verschillen tussen beide dieren met u delen en u natuurlijk ook uitleggen hoe op vriendelijke wijze overlast kunt voorkomen.

 

8X DE LEUKSTE EDUCATIEVE
VAKANTIE-UITJES IN DE BUITENLUCHT

Wij zijn dol op buiten zijn en de natuur om ons heen. Met deze educatieve uitjes hopen we jong en oud net zo enthousiast te maken! Een ding is zeker: U hoeft zich ook deze vakantie niet te vervelen. We hebben dit keer 8 leuke buitenuitjes voor u geselecteerd.

 

LEESPRIKKELS

Wat is een seizoensprikkel zonder de leesprikkels. Ook dit keer hebben we weer voor jong en oud tuingerelateerde boeken verzameld. Misschien zit er een leuk cadeau-idee tussen voor onder de boom.

Veel leesplezier!

 

 

Garden Seasons

Vroeger hadden we het grote vakantie-doeboek voor de kids. Maar elk jaar komt garden seasons met een dik tuintijdschrift boordevol inspiratie. Het vakantie-doe-boek voor volwassenen.

     
 

Het Tuinboek Nederland

Een tuinreis vanuit uw luie stoel. Leer van de besten, ontdek beroemde tuinen uit Nederland en doe inspiratie op. Dit boek heeft alles.

     
 

Het Aller Mooiste van Nederland

Hoe goed kent u ons eigen land eigenlijk? Het is deze zomer tijd voor een ontdekkingstocht in eigen land. Dit boek helpt u op de goede weg.

     
 

De Vergeten Zomer 
We zorgen natuurlijk ook weer voor een beetje (ont)spanning in de tuin met goed leesboek op onze boekenlijst.

     
  Duurzaam Tuinieren voor Kinderen
We zorgen natuurlijk ook weer voor een beetje (ont)spanning in de tuin met goed leesboek op onze boekenlijst.

 

 

DE VOLGENDE SEIZOENSPRIKKEL
VERSCHIJNT IN SEPTEMBER 2024

“Prikkels in de tuin, ieder seizoen opnieuw”

Bij alles wat wij doen delen wij graag onze kennis. Op die manier maken wij van
uw tuin een ware beleving en zorgen wij ervoor dat al uw zintuigen op scherp staan
zodra u de tuin betreedt. Daarin maken wij het verschil.

 De Mannen van Wesseling




Klik op de teamfoto en leer onze mannen én vrouwen kennen.

  

 

Wesseling Tuinen, Stephensonstraat 41, 2014 KC Haarlem, T 023 526 40 07, info@wesselingtuinen.nl