Wesseling Tuinontwerp & Aanleg

 

Gezellige drukte in de winkelstraten, mensen die gezellig met elkaar praten.
Overal de geur van dennennaalden en glüwein. Verbeeld ik mij dat mensen aardiger en vrolijker zijn? Lichtjes die de donkere nacht verwarmen en families die elkaar omarmen
Een tijd om even stil te staan. Kort terugblikken, voordat we voordat we verder gaan.

In deze seizoensprikkels:

  • Uitreiking Cheque
  • Het jaar van Wesseling
  • Leesprikkels

 

UITREIKING CHEQUE
AAN HET LANDJE VAN GRUIJTERS

Blije gezichten van Johan Stuart (rechts) en Simone Kerkdijk. De 2 vrijwilligers van Het Landje van Gruijters, namen vrijdag 20 december j.l. de felbegeerde cheque in ontvangst.
Het Landje van Gruijters is een uniek stukje natuur bij Spaarndam. Uniek omdat er plantensoorten voorkomen die enkel nog op het Landje van Gruijters groeien. Uniek omdat het een broedplaats is voor vele bijzondere vogelsoorten. (Van februari tot april bijvoorbeeld is het gebied een verzamelplaats voor grutto’s) En uniek omdat het stukje natuur door vele vrijwilligers in stand wordt gehouden. De cheque was dan ook meer dan welkom!


Hoewel het koud en guur weer was, te oordelen naar de rode neuzen en de donkere luchten, werden Richard, Chantal en Raf enthousiast welkom geheten en rondgeleid. Maar eerlijk is eerlijk, in het voorjaar is het gebied nog mooier en valt er nog meer te beleven. We zijn daarom uitgenodigd voor een excursiedag in het voorjaar. Leergierig als we zijn, nemen we dit aanbod graag aan! 

Wilt u zelf ook kennismaken met Het Landje van Gruijters? Aan de Redoute te Spaarndam treft u een parkeerplaats aan. Daarvandaan kunt u een prachtige wandeling maken door het gebied.
Denkt u bij het zien en beleven van Het Landje van Gruijters ‘ Ik wil ook graag een bijdrage leveren!’ Dat kan op verschillende manieren. U helpt bijvoorbeeld al door mee te doen aan vogeltellingen. Misschien past een dagje zwoegen in de buitenlucht beter bij u. Dat komt goed uit, want op zaterdag 1 februari is het vrijwilligersdag. U kunt zich opgeven bij Johan Stuart Maar ook alle financiële steun is uiteraard welkom. Kijk voor alle mogelijkheden op landjevangruijters.nl


HET JAAR VAN
WESSELING

Een terugblik op 2019!

 

 

LEESPRIKKELS

Geen lange nieuwsbrief aan het einde van het jaar. Maar lekker wegkruipen met een goed boek. Met deze boekenlijst komt u de kerstvakantie wel door.

We hebben een paar handige, leuke en waardevolle boeken voor u op een rij gezet die hier antwoord op geven.

  Winter 
Een heerlijk voorleesboek! Op deze manier worden de kerstdagen met de kinderen nog leuker

 

Winterboek
Nog zo’n heerlijk vakantieboek. Vol inspiratie voor deze kerstvakantie. Ja, ook inspiratie om mee naar buiten te gaan!

 

BBQ boek
Waarom binnen zitten als je buiten kunt zijn?

Wat dacht u van dit winterse BBQ-boek!
Een kerstdiner om nooit te vergeten

 

Tuinieren
We krijgen nog vaak de vraag, Wat is er in het winterseizoen te doen in de tuin ? Genoeg! Is dan ons antwoord. En echt niet alleen de vervelende saaie opruimklusjes hoor. Nieuwsgierig? Dan is dit boek echt iets voor u.

DE VOLGENDE SEIZOENSPRIKKEL
VERSCHIJNT OP 21 MAART

 

“Prikkels in de tuin, ieder seizoen opnieuw”

Bij alles wat wij doen delen wij graag onze kennis. Op die manier maken wij van uw tuin
een ware beleving en zorgen wij ervoor dat al uw zintuigen op scherp staan zodra u de tuin betreedt.
Daarin maken wij het verschil.

 De Mannen van Wesseling

  

 

Wesseling Tuinen, Stephensonstraat 41, 2014 KC Haarlem, T 023 526 40 07, info@wesselingtuinen.nl