Wesseling Tuinontwerp & Aanleg


SEIZOENSPRIKKELS
JAARGANG 4, NUMMER 5

Drukbezochte kerstmarkten, glühwein, overal warmte en lichtjes binnen en buiten. Er hangt een sfeer van feestelijkheid en gezelligheid in de lucht met de stille hoop op een witte kerst. Denkt u ook aan de vogels in uw tuin? Die worden nu graag bijgevoerd. En let op dat u uw vorstgevoelige planten goed beschermd tegen de vorst.

In deze seizoensprikkels:

  • Goede-doelen-poll
  • De Mannen van Wesseling aan het woord: Nick
  • Een terugblik op 2018

 

GEFELICITEERD


Afgelopen woensdag mochten wij weer doen waar we het hele jaar naar uitkijken. De uitreiking van de cheque aan een goed doel. Het is u vast niet ontgaan. De winnaar van de Goede-doelen-poll dit jaar is de Vogelopvang Haarlem. Benieuwd hoe de cheque werd ontvangen? U leest het hier!

 

Wilt u ook doneren aan of u opgeven als vrijwilliger bij een van de genomineerden van dit jaar?

DE MANNEN VAN WESSELING
AAN HET WOORD: NICK

Nooit te oud om te leren!
Voor diegene die mij nog niet in de tuin zijn tegen gekomen. Mijn naam is Nick Willemsen. Ik werk dan ook nog niet zo lang bij Wesseling Tuinen. Sinds mei dit jaar heb ik mij bij De Mannen van Wesseling mogen voegen. En dat naar volle tevredenheid.

Ik benoem dat toch even expliciet, want ik kom niet uit het vak. Voordat ik bij Wesseling kwam werken was ik accountmanager.

En zoals veel mensen vroeg of laat gebeurt, dacht ook ik op een dag: “Is dit het nu? Wil ik dit de rest van mijn leven blijven doen?” Noem het dertigers Blues of iets anders. Maar ik ging wel stappen ondernemen. Om te beginnen door de vraag te beantwoorden ‘Waar wordt ik écht blij van?’ Eigenlijk wist ik dat al. Buiten zijn, handenwerk, teamwork. En dus trok ik de stoute schoenen aan en koos dit jaar voor een carrière switch. Want je bent nooit te oud om te leren. Benieuwd hoe ik mijzelf het eerste half jaar heb ontwikkeld bij Wesseling Tuinen?

2018 IN VOGELVLUCHT

 

Om maar even bij de termen te blijven. Het was tenslotte het jaar van de vogel. Daarom kwam er ook extra vogelnieuws van onze zijde. Verder maakten de uitzonderlijke temperaturen het jaar zeer uitdagend voor wat betreft onze werkzaamheden. Maar we waren ook getuige van bijzondere natuurverschijnselen, zoals bomen die eind september nog vol blad zaten, of bloemen die spontaan opnieuw begonnen te bloeien in het najaar. We hebben twee toppers in ons team mogen verwelkomen en ook afgelopen jaar kwamen er weer bijzondere projecten voorbij waar weer fijne samenwerkingen uit voort kwamen. Waaronder een paar buitenruimtes op scholen. En natuurlijk hebben we ook dit jaar weer heerlijk in de tuin gewerkt met een lach en soms zelfs een traan bij onze trouwe klanten.

Wilt u meer weten? Of nieuwsgierig naar wat ons in 2019 te wachten staat?

Verder willen wij iedereen natuurlijk hele fijne feestdagen wensen en een groen 2019!

 

“Prikkels in de tuin, ieder seizoen opnieuw”

Bij alles wat wij doen delen wij graag onze kennis. Op die manier maken wij van uw tuin
een ware beleving en zorgen wij ervoor dat al uw zintuigen op scherp staan zodra u de tuin betreedt.
Daarin maken wij het verschil.

 De Mannen van Wesseling

  

 

Wesseling Tuinen, Stephensonstraat 41, 2014 KC Haarlem, T 023 526 40 07, info@wesselingtuinen.nl