Like us on Facebook:

Like This on Facebook


Wesseling Tuinontwerp & Aanleg


IN DEZE NIEUWSBRIEF:

Voor de vroege vogels 

Welkom in Zuid-Kennemerland

Alles wat u nog niet wist over voorjaarsbloemen

Planten scheuren?

Een leuke prijsvraa☞  Facebook 

 

 

VOOR DE VROEGE VOGELS

Wij, de Mannen van Wesseling, zijn niet zo van de kortingen en prijsacties. Voor ons is goed niet goed genoeg. Wij hechten veel meer waarde aan kwaliteit.

Maar we vinden het ook vervelend als u te laat bent om uw tuin een goede start te geven dit jaar. Dus om ervoor te zorgen dat u uw tuin tijdig aanmeldt voor een voorjaarsbeurt, hebben wij een early bird special bedacht.

Maak vóór 1 april een afspraak! Voor iedere vroegboeker die het CODEWOORD LENTE doorgeeft, tijdens het maken van een telefonische afspraak voor een voorjaarsbeurt, krijgt iets fleurigs met lente bloemen voor op de tuintafel.WELKOM IN ZUID-KENNEMERLAND

Wat wonen wij toch prachtig! Zuid-Kennemerland heeft ons veel te bieden als het flora en fauna betreft. Dat delen wij graag met u. In het bijzonder met onze nieuwe bewoners.

Op 17 februari j.l. werd er bij het Bezoekerscentrum een bijeenkomst georganiseerd voor nieuwe bewoners van Zuid-Kennemerland. Daar werd hen meer verteld over het prachtige gebied. En wij waren daarbij met koffie, thee, koekjes en een handig boekje met tips en informatie over onze “achtertuin.

Overigens is dit boekje niet alleen leuk en handig voor nieuwe bewoners. U kunt dit boekje daarom gratis downloaden op onze website.

MELD U OF EEN KENNIS AAN VOOR ONS WELKOMSTPAKKET

Volg deze link naar het aanmeldformulier en vul deze volledig in.ALLES WAT U NOG NIET WIST OVER VOORJAARSBOLLEN

Wist u dat voorjaarsbollen ook wel stinzen-planten worden genoemd? Waar ze deze naam aan te danken hebben en waarom ze niet het hele jaar door voorkomen leg ik uit in mijn tuintip deze maand.

 


WIE LEF HEEFT SCHEURT ZIJN PLANTEN

Planten scheuren? Inderdaad, u heeft het goed gelezen. Het is even een kwestie van durven, maar ik verzeker u dat uw planten er beter van gaan groeien en bloeien. 

Nieuwsgierig? Op onze website vertel ik er alles over.

 EEN LEUKE PRIJSVRAAG

Tenminste...dat vinden wij, de Mannen van Wesseling. 

Wanneer u de juiste naam van deze echte voorjaarsbloeier weet, dan maakt u kans op een mooi voorjaarsboeket van Menno Kroon. Persoonlijk bij u langs gebracht 
door één van de Mannen van Wesseling!

Plaats uw antwoord op onze Facebookpagina 
als antwoord onder de foto.


Check ook onze website en lees het verhaal over de voorjaarsbloeiers! Misschien vindt u daar het antwoord wel.

Wesseling Tuinen, Stephensonstraat 41, 2014 KC Haarlem, T 023 526 40 07, info@wesselingtuinen.nl