Like us on Facebook:

Like This on Facebook


Wesseling Tuinontwerp & Aanleg


UITREIKING CHEQUE ZEBRA-ZORG

Weet u het nog? Enkele maanden geleden kondigden wij aan om het geld dat wij normaliter aan kerstkaarten en kalenders uitgeven , vanaf dit jaar te gaan schenken aan een goed doel. En u mocht mee stemmen voor het goede doel. U heeft massaal gestemd op Zebra-Zorg

Op vrijdag 16 december zijn de Mannen van Wesseling Tuinen afgereisd naar Vogelenzang om daar de cheque te overhandigen. 

Vol trots en passie vertellen Jos & Jaqueline...

Volgend jaar zullen wij opnieuw een goeden-doelen-kerstactie organiseren. Uiteraard weer met andere goede doelen. Kent u zelf een goed doel waar ons kerstkaartengeld goed besteed zou zijn? Laat het ons nu alvast weten.
Stuur uw goede doel in naar info@wesselingtuinen.nl en vertel ons waarom u vindt dat dit goede doel genomineerd moet worden.

 


EXCURSIE NUNSPEET

Begin november zijn wij, onder begeleiding van Ad van Ketel, een hele dag op stap geweest. Op het programma stonden een bezoek aan de Kijktuinen te Nunspeet en een excursie op 't Loo te Apeldoorn.


WESSELING TUINEN GEEFT BOOMCADEAU
AAN ECOSTYLE

Op 20 mei van dit jaar opende ECOstyle feestelijk haar deuren op het Ecomunitypark te Oosterwolde. Ecomunitypark is een uniek ecologisch werklandschap dat is ingericht op het delen van kennis en ervaring tussen verschillende partijen. 


 

Wesseling Tuinen, Stephensonstraat 41, 2014 KC Haarlem, T 023 526 40 07, info@wesselingtuinen.nl